DÜZCE / AKÇAKOCA - Akçakoca Mehmet Sevil Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Akçakoca Mehmet Sevil Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

DÖNGELLİ KÖYÜ DÖNGELLİ KÜME EVLERİ NO 116 AKÇAKOCA / DÜZCE
Vizyon
Hizmet bölgemizdeki; tüm özel eğitime muhtaç çocukları hayata hazırlayarak toplumun üretken, sosyal bir üyesi haline getirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; özel eğitime muhtaç, öğretilebilir düzeydeki zihinsel engelli bireylerin, performans, yetenek ve bireysel özelliklerini dikkate alarak; toplumla barışık, sosyal olarak uyumlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen, özel eğitim gerektiren bireylerin, toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, üretici ve mutlu bir vatandaş olarak yetişmelerini, kendi kendilerine yeterli bir duruma gelmeleri için temel yaşam becerilerini geliştirmelerini uygun eğitim programları ile özel yöntem, personel ve araç gereçleri kullanarak ilgileri gereksinimleri, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda üst öğrenime ve iş, meslek alanlarına, hayata hazırlanmaları amacı doğrultusunda bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
09.00 14.30